Velkommen Hvem er vi Vi tilbyder Supervision og
undervisning
Kontakt os

”I vores inderste drives vi alle imod at blive forbundet med andre mennesker og at føle os levende. Lige meget hvor slemt vi har det, er det vores impuls, at vi retter os mod en sund udvikling og gode relationer til andre”. (Frit efter Larry Heller) Som terapeut er det for mig meget vigtigt virkelig at prøve at forstå det menneske, jeg sidder sammen med, så der opstår et autentisk møde. Målet med terapien er at acceptere sig selv, og/eller lave om på de ting, man ønsker at ændre. I terapien har jeg fokus på, at både krop, følelser og fornuft er med, så der kan ske forløsning og integration.

Psykologhuset København, psykoterapeutisk klinik
Mobil: 26 16 57 59
Email: psykologhuset@city.dk att. Marianne Elm
Telefontid: ma. + tirs.+ torsdag 12-13

  • Angst, stress og depression
  • Eksistentielle kriser, belastningsreaktioner
  • Relationsterapi
  • Parterapi
  • Spiseforstyrrelser
  • Chok og traume
  • Seksuelle overgreb
  • Personlighedsforstyrrelser

Uddannelse
Jeg er uddannet Cand.Psych. fra Københavns Universitet i 1991, er autoriseret psykolog og godkendt af Dansk Psykologforening som Specialist i Psykoterapi. Jeg har taget en 4-årig efteruddannelse på Institut for Psykoterapi af Persolighedsforstyrrede, og er certificeret som Somatic Experiencing Practitioner (SE Foreningen)(www.seforeningen.dk), som er en stress og chok/traume behandlingsmetode, der i høj grad inddrager kroppen. Nu er jeg ved at tage en overbygning til SE-uddannelsen, der hedder NARM. Det står for NeuroAffektive Relational Model og er en uddannelse under Larry Heller (www.narm.dk). For mig er det en integration af det psykodynamiske perspektiv med det mere kropslige.

Terapeutiske tilbud
Individuel terapi, stress-traume terapi, parterapi, familieterapi, personlig udvikling og supervision.
Henvender mig til unge, voksne, par og familier.

Arbejdserfaring
Personaletræning, fra 93 behandlingsarbejde med unge og familier i misbrugstruede miljøer, fra 96 på Askovgården med behandling af primært spiseforstyrrede og selvmordstruede. Fra 2001 selvstædigt praktiserende psykolog /under sygesikringen og arbejder med behandling af alle mulige former for psykiske problemer. Har i 5 år arbejdet med selvmordsforebyggende projekter, finansieret af finansministeriet.

 

Blågårdsgade 16A, 1. sal
2200 Kbh N
psykologhuset@city.dk
Tlf. 35 35 68 01
lise@lisenielsen.dk
tlf. 26 16 33 16
Medlemmer af Dansk Psykologforening
Medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening